Tesisat Tıkanıklığı

Eski yada yeni yapılarda fark etmeksizin tesisat tıkanıklığı ile karşılaşmak oldukça mümkündür. Tesisat borularında tıkanma sorunu ile gündelik olarak sürekli karşılaşıyor ve tespit/tamir/onarım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ray tesisat günümüzde teknolojinin getirdiği cihazlar yardımı ile tıkanıklığı bularak noktasal müdahaleler yapmaktadır. Eski usul duvar yıkma, evi inşaat hafriyatları yığma gibi durumlar asla söz konusu olmamaktadır.

Yaşam alanlarında lavabo tıkanıklığı, wc tıkanıklığı, banyo gideri tıkanıklığı gibi durumlar ile karşılaşmış olabilirsiniz. Kendi imkanlarınız ile çeşitli kimyasal maddeler ile tıkanıklığı açmaya çalıştıysanız ve başarılı olamadıysanız işin uzmanından destek almanız gerekmektedir. Ray tesisat kameralı ve görüntülü cihazlar ile gerek duvar dışından gerekse boru içerisinden tıkanıklığa sebep olan parçayı tespit ederek müdahale etmektedir. Su tesisatçısı hem yılların tecrübesi hem de cihazlar yardımı ile dakikalar içerisinde tespit ve müdahale eder.

Su Tesisatı Tıkanıklığı Neden Olur

Su tesisatı tıkanıklığı bir çok sebepten oluşabilmektedir. Kimi zaman kullanıcı hatası kimi zaman ise boruların yıpranma ve hatalı döşenmesinden kaynaklanır. Yeni yapılarda karşılaştığımız bu durum inşaat esnasında boru içerisinde biriken inşaat atıkları ve harç gibi malzemeler tıkanmaya en büyük sebeptir. Eski yapılarda ise su tesisatı tıkanıklığı genellikle kullanıcı tarafından atılan artıklar neden olmaktadır. Şayet binada sadece sizin tesisat tıkanıklığı problemi var ise muhtemelen sizin dairenizden atılan atıklardan kaynaklanmaktadır.

Tesisat tıkanması nedeni bir çok sebepten olduğu gibi çoğunlukla kullanıcı hatalı olduğu hemen her gün karşılaştığımız bir durumdur. Atılmaması yada dökülmemesi gerek artıkların gider borularına gönderilmesi bir süre sonra teknik müdahale gerektiren durumlar oluşmaktadır. Su tesisatı tıkanıklığı sadece sizin tesisatınızda olması iyi bir durumdur. Fakat bina ana gider borusu tıkanıklığı olması biraz daha masraflı ve daha zor bir işlemdir.

Tesisat Tıkanıklığı

Su Tesisatı Tıkanıklığı Nasıl Tespit Edilir?

Su tesisatı tıkanıklığı, tesisat boruları ilk kullanılmaya başlandığı yıldan günümüze kadar süregelen bir problemdir. Ray tesisat bu konu ve alanda kendini geliştirmiş ve işinde sadece uzman olan profesyonel bir ekiple çalışmaktadır. Eski zamanlarda göz kararı yada rastgele duvar yıkılarak kaçak tespit edilmeye çalışılırdı. Fakat artık günümüz özel geliştirilmiş duvar içi görüntüsü veren cihazlar ile profesyonel çözüm sağlanmaktadır. Bu cihazlar duvar yönüne tutulduğunda su tesisatı tıkanıklığı oluşan bölgeyi net bir şekilde göstermektedir.

Ray tesisat olarak kullanmakta olduğumuz bu cihazlar sayesinde herhangi bir alan kırılmaz ve hafriyat çıkmasının ekstra masraf çıkmasının önüne geçilir. Tuvalet gideri tıkanıklığı, küvet gideri tıkanıklığı, lavabo gideri tıkanıklığı gibi tüm giderlerde kameralı görüntülü tesisat tıkanıklığı tespit etme cihazı kullanılabilmektedir. Bu cihazlar noktasal olarak tıkanıklığı oluştuğu bölgeyi bizlere iletir. Fakat tesisat tamiri müdahale ekibimiz de bulunan teknisyenler tarafından yapılarak kusursuz bir işçilik ile ekstra hiç bir masraf çıkartmadan açılan bölüm tarafımızca kapatılarak temiz bir şekilde teslim edilir.

Tesisat Tıkanıklığı

Lavabo Tıkanıklığı Açma

Lavabo tıkanıklığı açma hizmeti ray tesisat ekibi tarafından gün içinde ekiplerimiz ile defalarca yerine getirmekteyiz. Profesyonel olduğumuz tesisat tıkanıklık açma hizmeti ufak çaplı tıkanıklar için çoğu zaman duvar üzerinden değil gider içerisinden müdahale edilebilmektedir. Ray tesisat ekipleri tarafından ziyaret edildiğiniz lavabo tıkanıklık açmak için araçlarımızda tüm teknik donanım sabit olarak bulunmaktadır. Bu sebeple dakikalar içerisinde hizmet almanız mümkündür.

Görüntü veren manyetik cihazlar ile tesisat tıkanıklığı noktası daire tesisatı mı yoksa bina tesisatı mı olduğu tespit edilir. Ardından işinde uzman ve tüm çalışma belgeleri olan ekip lideri tarafından tıkanık olan noktaya müdahale edilmektedir. Ray tesisat ile yapılacak tüm su tesisatı kaçağı ve su tesisat tıkanıklığı müdahaleleri garantili olarak yapılmaktadır. Hızlı ve güvenilir bir firmadan tesisat hizmeti alarak sorunsuz hizmet alabilirsiniz.