Tesisat Tamiri

Tüm tesisat arızaları hızlı ve acil müdahale gerektirmektedir. Tesisat tamiri gözünüzde büyütmemeli ve hemen sıhhi tesisat ekibi talep etmelisiniz. Görmezden gelinen tesisat kaçağı sizlere kısa sürede ciddi masraflar açabilir. İster görünen bir alanda sorun çıksın yada duvar arkasında görünmeyen yerlerde oluşan tesisat arızalarında problemi ortadan kaldırıyoruz. İşinde uzman bir tesisatçı desteği ile sorunun kaynağı tespit edilerek tekrar etmeyecek şekilde müdahale edilmesi gerekmektedir. Küvet su kaçağı, lavabo su kaçağı, duvar içi su tesisat boruları, kanalizasyon su kaçağı, klozet su kaçağı en sık karşılaşılan yerlerdir.

Sıhhi tesisat arızasının fark ettiğinizde ilk yapmanız gereken su saatinden vanaların kapatarak su akışını engellemeniz gerekecektir. Sonrasında size yakındaki tesisat tamiri ekibimiz ile iletişime geçip, yaşadığınız sıkıntıyı en basit şekilde bildirin. Tesisatçı hizmetlerimizde bina yapılarındaki gizli yada açık tesisatlar için çözümler üretiyoruz.

Kırmadan Su Kaçağı Tesisat Tamiri

Ray tesisat İstanbul ilçelerinde tüm tesisat tamiri işlerinde kırma veyahut dökme yapmadan noktasal müdahaleler ile çözüm sağlamaktadır. Dairenizde yada iş yerinizde su kaçağı tespit ettiğinizde ilk yapmanız gerek müdahale kapı dışında bulunan su saati vanasını kapatmak olduğunu unutmayınız. Ray tesisat uzun yıllardır sektör içerisinde olmasından ötürü tüm tesisat tamiri işlerini profesyonelce gerçekleştirmektedir.

Kırmadan su kaçağı tesisat tamiri için günümüzde bir çok müdahale şekli bulunmaktadır. Ray tesisat teknolojinin getirdiği son cihaz ve makineler ile duvar içerisinde sızıntı bulunan nemli bölgeyi tespit etmektedir. Matkap yada çeşitli delici aletler ile 2 cm lik bir delik açılarak müdahale edilmekte ve ardından deliğin kapatılma işlemlerini de üstleniyoruz.

Yaşam alanlarınızda tesisat su kaçağı şüpheniz var ise mutlaka ilk iş su saati üzerinden vanayı kapatmalı ve hızlı müdahale edilmesi için en yakın tesisatçı ile iletişime geçmelisiniz.

Tesisat Tamiri

Tuvalet Klozet Tesisat Tamiri

Ray tesisat olarak tuvalet ve wc tamiri için özel ekiplerimiz olmaktadır. Tuvalet sorunları çözüm sağlayan firmamızda tuvalet sızıntısı, tuvalet gider tıkanıklığı, tuvalet değişimi ve tuvalet tamiri olarak uzmanlarca yerine getirilmektedir. Evinizde başınıza gelebilecek en kötü şeylerden biri tuvalet arızası olmaktadır. Hem ihtiyaç giderilememe hem de ortamda oluşacak koku sizleri zor duruma sokabilir.

Firmamız tüm tuvalet klozet tesisat tamiri işlemlerinde geçici çözümler yerine kalıcı ve garantili servis hizmeti sağlamaktadır. Klozet tıkanıklığı için pompa, piston ve vakumlu aletler kullanılabilir. Fakat kalıcı çözüm için gider yolu açıldıktan sonra boruları tıkayan cisim tespit edilerek kaldırılmalıdır. Eğer tuvalet sızıntısı yada tesisat arızası şüpheniz varsa hemen bizi arayarak bilgi ve destek alabilirsiniz. Tüm tuvalet tesisat arızası acil müdahale gerektirmektedir.

Tesisat Tamiri

Mutfak Lavabo Gider Tesisat Tamiri

Mutfak lavabosu su gitmiyor? Müşterilerimizin çoğunluğu bu şekilde bizlere ulaşmaktadır. Lavaboda biriken suyun gitmemesi tepsi altında gözüken borulardan kaynaklanmıyor olabilir. Mutfak duvarına girişi olan pis su atık pimaş boruları içerisinde gideri tıkayan bir parça(lar) olabilmektedir. Aynı gider yoluna bağlı olan bulaşık makinesinden gelen parçalarda lavabodan atılan parçalar ile birleşince muhtemelen gider yolunu tıkayan cisim yada cisimler birleşiyor ve dışarıdan müdahale gerekebilmektedir.

Tıkanıklık olan kısım duvar girişine yakın bir mesafe de ise herhangi bir cihaz yardımı olmadan müdahale edilebilir. Fakat yakın mesafe de olmayan tıkanıklıklar için çeşitli cihazlar yardımı ve desteği ile açılabilmektedir. Ray nakliyat tarafından kullandığımız tıkanıklık açma cihazı herhangi bir bölmeye zarar vermeden tüm tıkanıklıkları açmaktadır. Bu cihazların görüntülü olması sebebi ile gider boruları içerisinde zamanla oluşabilecek yıpranmayı da görebilmekteyiz. Tuvalet tesisatçısı için 7/24 ulaşabileceğiniz hattımız mevcuttur.

Tesisat Tamiri

Küvet Su Sızıntısı Tesisat Tamiri

Küvetler de lavabo, tuvalet gibi çok sık tıkanma ile karşılaşılmamaktadır. Küvet tıkanıklığı için genellikle dökülen kıl ve saçların gider yolu ile gönderilmesinden ötürü zamanla set oluşturabiliyor ve tesisat borusu tıkanması ile karşılaşılabiliyor. Kullanım hatasından kaynaklanan bu durumun önüne geçmek için dökülen saçların yada farklı cisimleri toplayarak çöpe atabilir ve tıkanıklığın önüne geçebilirsiniz. Küvet su sızıntısı şikayetleri genellikle kenarlarda olan silikon yada derzlerin zamanla aşınmasından yada kalkmasından kaynaklanmaktadır.

Duvar arasında bulunan derz dolgu ve kenar silikonların sökülerek yeniden yapılması tesisat borularında tıkanıklık yada arıza yok ise tüm su sızıntısını ortadan kaldıracaktır. Küvet kenar silikon temizleme ve değiştirme için firmamızı arayabilir ve hangi malzemeyi kullanacağınız konusunda ücretsiz destek alabilirsiniz. Ray tesisat profesyonel ekibi ve çağrı merkezi ile sizlere ihtiyacınız olan tüm olanakları sağlayarak tesisatlar da oluşabilecek tüm arıza ve sızıntılardan minimum hasarlar kurtulmanızı sağlayacaktır.